Felhívás Speciális Filmes Alkotótáborban való részvételre

Tata, 2017. július 9-13.

A tavalyi nagyszerű filmes hét után, idén ismét készülünk Tatára.

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület fogyatékossággal élő filmesek és segítőik számára második alkalommal rendezi meg Speciális Filmes Alkotótáborát. A speciális filmes

 közösségeken túl, szívesen fogadjuk civil függetlenfilmesek jelentkezését is egy kellemes, közös hét eltöltésére, ahol ismét a FILM áll a középpontban.

A táborban részt vehetnek speciális filmes csoportok, közösségek és egyéni alkotók is segítőikkel, ahol lehetőség nyílik a filmes alapok elsajátítására és a már meglévő tapasztalatok tovább bővítésére. Filmes előadóink jóvoltából ismét folytatjuk a tavaly elkezdett elméleti és gyakorlati előadásokat, melyek sok érdekes információt tartogatnak a résztvevők számára.

A tábort 2017. július 9-13. (vasárnaptól-csütörtökig) között rendezzük meg Tatán.

A program helyszíne: Öreg-tó Club Hotel, Tata, Fáklya u. 4.

Program: Az alkotótábor alkalmával főként a filmezés gyakorlatára helyezzük a hangsúlyt, de a részvevők megismerkedhetnek a mozgóképkészítés elméleti részeivel is. Meghívott előadóink megosztják gondolataikat a filmkészítés alapjairól, lehetőségeiről, a dramaturgiáról és a speciális filmkészítés módszeréről.

Előadóink: Kulcsár Tamás filmrendező, Szöllősi Iván operatőr, Boros Ferenc függetlenfilmes Műhelyvezető: Fábián Gábor

Költségek: A részvételi költségekhez (szállás és étkezés 30.000 Ft/fő/hét) a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület a Nemzeti Kulturális Alap pályázati támogatásából tagjai számára hozzájárulást biztosít.

Eszerint a résztvevőknek MSMKE tagként 15.000 Ft/fő/hét részvételi díjat szükséges fizetniük. A nem egyesületi tagok számára a helyszínen lehetőség adódik a belépésre 1000 Ft/fő tagdíj befizetésével. Idén a kísérők számára térítésmentesen biztosítjuk a részvételt!

Jelentkezés: Az Egyesület címére beérkezett jelentkezéseket alapul véve hivatalos számla kiállítására kerül sor, melynek alapján kérjük a részvételi díjat a számlán szereplő határidőre befizetni.

Kérjük, szíveskedjenek a mellékelt jelentkezési lapot kitölteni és Egyesületünk címére e-mailen visszaküldeni 2017. május 31-ig.

A felhívás és jelentkezési lap megtalálható és letölthető honlapunkról, mely elérhető a www.msmke.net címen. A jelentkezési lapot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kérjük küldeni.

Az alkotótáborban való részvételre szóló jelentkezések elfogadása a kitöltött jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét figyelembe véve történik, ahová 20-25 főt áll módunkban fogadni.

A találkozásban bízva,

üdvözlettel:                                                                                                         

                                                                                                               Fábián Gábor

                                                                                                                      elnök

 

Jelentkezési lap és felhívás letölthető az irattárból

 

Last modification: Sze 19 ápr. 2017
0397471
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
21
107
468
9488
3306
4868
397471
Your IP: 54.81.68.240
2018-05-25 02:55

TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK: