Szakmai programterv 2021

- ONLINE Filmes Napok, 2021. május 26.
Virtuális közösségi együttlét, ahol a filmes csoportok egy időben, de az ország különböző helyszínein készítenek filmeket és mutatják be azokat a világháló segítségével.

- Speciális Mozi - Speciális filmes konferencia és alkotóműhely Eger, 2021. július 8-9.

- Speciális Filmes Alkotótábor és Műhely, Szolnok, Tiszaliget 2021. augusztus 11-16.
Az alkotótábort a fogyatékossággal élő filmesek és segítőik részére szervezzük, ahol filmes szakemberek bevonásával segítséget nyújtunk számunkra a filmkészítés technikáinak elsajátításában.

- Éves Közgyűlés 2021. augusztus 13. Szolnok, Tiszaliget

- V. Kőszegi Filmes Napok, 2021. szeptember 8-9.
Közösségi együttlét, ahol a filmkészítés elméleti és gyakorlati technikáival ismerkedhetnek meg a speciális filmes közösségek.

- Speciális Nézőpont bemutatkozó nap, filmvetítésekkel 2021. szeptember 23.
Berzsenyi Dániel Megyei és Városi Könyvtár, Szombathely

- 3. Tiszántúli Speciális Filmszemle, Kisújszállás 2021. szeptember 29.
Rövidfilmes pályázat fogyatékkal élő speciális filmes alkotók részére. Együttműködésben a „Fenyves Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthonával

- 7. Magyar Speciális Független Filmszemle Budapest 2021. november 17-18. (szerda - csütörtök)
Fogyatékossággal élők, pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotók, autizmussal élők, valamint függetlenfilmesek és diákok Kárpát-medencei integrált filmes seregszemléje. 


„Bianka kérdez” interjúsorozat készítése (folyamatosan, egész évben)
Rövid beszélgetések, interjúk készítése olyan érdekes emberekkel, akik valamilyen formában (alkotók, szakemberek, támogatók) részt vesznek a speciális filmezésben. 
A kérdező: Szabó Bianka speciális filmes alkotó, szakmai zsűritag

- Speciális Mozifilm Klub – AGORA Savaria Filmszínház, Szombathely, közösségi mozi élmény biztosítása fogyatékossággal élők számára (folyamatosan, egész évben)

- Magyar Speciális FilmArchívum (www.sfa.hu) folyamatos bővítése – az eddig készült valamennyi speciális film kategorizálása, archiválása és online felületen való elérhetővé tétele kutatások és szakmai folyamatok céljából

- Alternatív Képszínház, Szombathely színjátszó csoport működtetése együttműködésben a szombathelyi Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft.-vel, illetve a Vas Megyei ÉFOÉSZ-el