Felhívás 3. ONLINE Filmes Nap

MSMKE Written by 

(1 Vote)

Tisztelt Érdeklődők! Kedves filmes barátaink! 

Harmadik alkalommal várjuk a filmezni vágyó alkotókat az online térben 2022. május 4.-én, hogy ismét egy időben, egyszerre filmezzünk, az ország különböző pontjain. A rendezvény jó lehetőség induló filmesek számára, hogy kissé kötetlenebb módon kapcsolódhassanak bele a speciális filmes közösség munkájába.

A személyes filmes napokhoz hasonlóan reggel 9 órakor online bejelentkezéssel fogjuk indítani a programot, ami után egy egész délelőtt áll majd rendelkezésre a kisfilmek elkészítéséhez. (A vágásra és az utómunkára ennél a rendezvénynél kisebb hangsúlyt fektetünk, nem készre vágott és véglegesen kidolgozott alkotásokat várunk.)

Az elkészült kisfilmeket 13 óráig kérjük majd feltölteni a yotutube-ra, vagy google drive-ra, és megküldeni a linkjét számunkra.
Az értékelő zsűri 14:30-ra meghozza döntését és közzéteszi az eredményeket, ugyancsak online bejelentkezésben. A díjakat postai úton fogjuk megküldeni a nyertesek számára. 

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. 
Regisztrálni 2022. május 2.-ig lehet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelentkezők részére az online felület linkjét a későbbiekben fogjuk megküldeni.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseiket! 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK: