Rövidfilmes pályázat! Készíts filmet forgatókönyv alapján

MSMKE Written by 

(1 Vote)

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület újabb kihívással várja a speciális filmes alkotókat és csoportjaikat. A 2022-ben meghirdetett forgatókönyvírói pályázatot a MEGLEPETÉS című forgatókönyv nyerte, amit a Speciális Filmes Csoport, Szombathely készített.

Felhívásunk célja, hogy minden vállalkozó szellemű alkotó vagy alkotócsoport e nyertes forgatókönyv alapján, tehát a MEGLEPETÉS című forgatókönyv alapján készítse el filmjét. A MEGLEPETÉS forgatókönyvét a nevezési lap részeként mellékeljük. Az alkotók kreativitására bízzuk, hogy ki miként közelíti meg a témát, amelyhez a forgatókönyv biztosítja a támpontot. A kisfilm lehet humoros, drámai, groteszk, prózai, némafilm, de lehet kísérleti, játékfilmes, animációs, vagy akár dokumentumfilmes megvalósítása is.

Az elkészült filmeket 2023. április 25.-ig kérjük beküldeni digitális formában az info(kukac)msmke.net címre, amelyet szakmai zsűri bírál majd el. A legjobb alkotásokat díjazásban részesítjük. Az eredményhirdetésre május 25.-én a 2. Dunántúli Speciális Filmszemle díjátadóján kerül sor.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK: